•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

WW Medical Hoof Boots

Varenummer: 109011
489,00 kr

* Påkrævede felter

489,00 kr

En unik hov-sko med suveræn pasform, designet til at holde sår og vatomslag rent.

Det er en sygesko - og den er ikke egnet til ridebrug, og ikke egnet til vådt terræn/mudder folde. Ligeledes er booten sårbar, og den kan ikke tåle at hesten træder på den. 

Det er meget vigtigt at man vælger den korrekte størrelse, ellers vil booten gå i stykker.

Mål hestens hov på det bredeste stykke på tværs af hoven for at finde den rigtige størrelse. Se målskema for nærmere information.

 

ANVEND FORTSAT EN KLOKKE UDOVER BOOTEN, DET BESKYTTER BOOTEN MOD TRÅD I KODE ELLER PÅ SKOEN.

DENNE BOOT ERSTATTER IKKE EN KLOKKE, OG ER IKKE EN KLOKKE.

 

Sålen er rillet med ekstra greb og udarbejdet med slidstærk Kevlar. Hovskoen har asymmetrisk lynlås og har derfor en fast pasform på benet/hoven. Samtidigt lukker hovskoen sig omkring koden så smuds, snavs ikke lægger sig ind i selve skoen. Fås i 10 forskellige størrelser og er baseret på sko str. Skoen kan anvendes med eller uden en sko (det kan dog være nødvendigt at vælge en nr. større hvis hesten skal bruge skoen med sko på). en suveræn hjælp at have ved hånden i tilfælde af hovbylder, ødelagt sål eller ekstrem sur stråle.

Skoen kan vaskes på 30 grader.

 

Yderligere informationer:

- Hvor lang til kan de holde?

De burde som udgangspunkt holde 2-3 uger, men husk på at booten er en sygesko og den bør forhåbenligt kun bruge den nogle dage af gangen og ikke i ugevis. Den største fare mod hov skoens levetid er hvis hesten kommer til at stå på den – de kan gå i stykker.

 

- Kan de bruges på både skoede heste og uskoede heste?

Ja det kan de, man skal dog formentlig en størrelse op for at få plads til skoen. Skostørrelsesguiden er med udgangspunkt i heste uden sko.

 

- Hvordan køber man den rigtige størrelse? Mål bredden og længden på hoven og vælg den størrelse som passer bedst ifølge skemaet. Det er vigtigt at hvis kundens hest ligger mellem to størrelser, at man køber den som passer i bredden. Opmålingen burde være ligetil og der medfølger instruktioner om hvordan man både måler og påsætter hovskoen i pakken.

 

- Kan man ride i dem? Nej

 

- Kan de bruges på folden? Ja. Folden skal selvfølgelig være nogenlunde tør til fordel for hestens komfort og rimeligt fladt. Vi anbefaler ikke at de forsøges at bruges i meget vådt og mudret terræn. Tag forbehold for at skoen ikke er en klokke og at den kan gå i stykker hvis hesten træder på den.

 

- Hvor lette er de at påsætte? Faktisk utrolig lette. Man skal måske lige have et par forsøg første gang, men når man først har fanget den bude det være meget lige til. Der er også videoguides om hvordan de påsættes på hjemmesiden.

 

- Hvor længe kan hesten have dem på af gangen? Man skal selvfølgelig bruge sin sunde fornuft! Hov skoen er ikke åndbar eftersom den er designet til at være vandtæt, derfor anbefaler vi at hoven dagligt tilses.

 

Er der nogen garanti på dem? Skoen kan gå i stykker og det er ikke reklamations berettiget hvis hesten har stået på hov skoen.