•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

ROSSI HERCULES SIKKERHEDSSTØVLE

Varenummer: 101538
1.379,00 kr

* Påkrævede felter

1.379,00 kr

Denne praktiske og smarte ankelstøvle fra det Australske mærke Rossi Boots, er fremstillet i slidstærkt kernelæder og med en perfekt stødabsorberende og skridsikker sål. Med en fleksibel elastik i siderne samt en stærk læderstrop er skoene nemme at tage på, støtter dine ankler og holder formen efter brug.

 

Den stødabsorberende sål er ekstremt slidstærk, skridsikker, resistent overfor syre og olie, har stigegreb og kan tåle høje temperaturer helt op til 300 grader. Ydersålen er fremstillet i polyurethan, og med en mellemsål, der er støbt i PU, som sikrer høj stødabsorbering.

 

Støvlen kommer med en forstærkningsplade i snuden, samt med ekstra beskyttelse om tæerne, der med en speciel kombination af grafik og keramik gør støvlen ekstra slidstærk i forstærkningsområdet. Støvlen er derfor perfekt til arbejde i tungere miljøer hvor fødderne er udsat, for eksempel omkring heste og andre store dyr eller maskiner.  

 

Udover sine praktiske egenskaber, er Hercules sikkerhedsstøvlen fra Rossi udført i et flot design, der gør andre sikkerhedssko misundelige. Med sit højkvalitets kernelæder, tykke stikninger og detaljer som det let genkendelige røde ”Rossi”-mærke får du en sko, der udover at passe på dine fødder, kommer i et smart, moderne design. 

 

Vil du have glæde af disse fantastiske støvler mange år frem, anbefaler vi at pleje dem med læderfedt. Udover at fugte læderet så det holdes smidigt, gør læderfedtet støvlerne ekstra vandafvisende og nemme at rengøre med en fugtig klud, uden at de tager skade.

 

Udover de smarte og praktiske Rossi sikkerhedsstøvler, finder du hos Agroland et stort udvalg af fodtøj til fritids- og arbejdsbrug. Du finder alt fra gummistøvler til træsko, alle i højeste kvalitet. Skulle du have brug for vejledning omkring Hercules støvlerne fra Rossi, eller til vores yderligere sortiment af fodtøj, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan komme i kontakt med os via telefon eller mail. Vores kontaktinformationer finder du nederst på denne side. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.