•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

Nordic sport lite 15 kg

Varenummer: 101233
319,00 kr
ELLER

Nordic Top Athletic er banebrydende nytænkning inden for sportsfoder.
Et komplet krybbefoder, der indeholder alt hvad den toppræsterende hest har brug for, til at kunne yde sit aller bedste.

Indhold: 15 kg

Høj kvalitet og nyeste viden
Det er vigtigt at et sportsfoder indeholder den rette sammensætning af næringsstoffer, således at hesten har de bedste forudsætninger for den optimale præstation. Nordic Top Athletic er et foder der indeholder alle de næringsstoffer, der er nødvendige at have tilgængeligt for den toppræsterende hest, inklusiv særligt tilpassede vitaminer og mineraler. Nordic Top Athletic er udviklet i samarbejde med forskere og er afprøvet på en lang række heste der yder på topplan indenfor både dressur, spring, kørsel samt distance. Foderet har vist positive egenskaber i forhold til optimering af hestenes præstationer indenfor alle disciplinerne.

God energi, kvalitetsråvarer og masser af fibre                    
Alle de nøje udvalgte råvarer i Nordic Top Athletic, og deres næringsstoffer, sikrer ligeledes at kulhydratdepoterne holdes ved lige, og at energien kan frigives til musklerne både ved kort intensivt arbejde samt ved længerevarende arbejde. Nordic Top Athletic tildeler en vedvarende stabil energi, som sikrer lang udholdenhed, i form af mange meget langkædede fibre, der ikke påvirker blodsukkeret betydeligt

Vigtige proteiner                                                                         
Nordic Top Athletic indeholder samtidig lettilgængelige proteiner, der sikrer en konstant tildeling af talrige aminosyrer, der styrker genopbyggelse og vedligeholdelse af aktive muskler. Proteiner er kroppens vigtigste byggesten. Dette er også gældende for hestens muskel-celler. Belastede muskler har behov for proteiner og aminosyrer til at genoprette den rette struktur, opbygge efter skader og forhindre yderligere nedbrydning af muskelvæv. Den nødvendige mængde protein i hestens foder er afhængigt at arbejdsmængden samt kvaliteten, og sammensætningen, af disse proteiner. Nordic Top Athletic indeholder proteiner der er lettilgængelige for hesten, med en komplet sammensætning af aminosyrer, der sikrer at selv den hårdt arbejdende hest har de bedste forudsætninger for sunde og velfungerende muskler og væv. Mængden af protein i produktet er tilpasset således, at hesten skal bruge mindst mulig energi på at nedbryde og oplagre proteinerne, og hestens organer lider heraf mindst mulig belastning. Nordic Top Athletic indeholder ligeledes tanniner der optimerer udnyttelsen af proteiner.

Vitaminer og mineraler                                                                
Vitaminer og mineraler er tilpasset i produktet så det passer til den aktive hest, og der er blandt andet sikret en høj andel E-vitamin, således at det afspejler det behov, der opstår hos heste i hårdt arbejde. E- vitamin hjælper hesten til at opretholde en sund muskeleffektivitet når der ved træning ophobes affaldsstoffer. (eksempelvis mælkesyre) og sammen med den øgede mængde lysin og histidin, er der taget højde for de faktorer, der via foderet, kunne begrænse den højtydende hest’s effektivitet og ydelse.

De vigtige omega-3 fedtsyrer.

I Nordic Top Athletic har vi valgt at tilføre omega 3 fedtsyrer, der har stor betydning for musklernes effektivitet, samt har betydning for næringsstoffer (især mineraler) ind og ud af muskelcellerne der optimeres. Omega 3 fedtsyrer forbedrer yderligere koncentrationsevnen samt de røde blodlegemers evne til at binde ilt, ligesom restitueringsperioden mindskes som følge af den antiinflammatoriske og immunologiske effekt omega 3 fedtsyrer har, i forbindelse med den stress muskelcellerne lider under ved brug.

Case: Lav udfodringsmænde og overskud
Nordic Top Athletic er i længere tid tildelt toppræsterende heste rundt omkring i Danmark, og succesraten er komplet. Hestene får mere energi og meget mere overskud. Et eksempel er Cracker Jack, en stor hest der til dagligt yder intenst arbejde og rider internationale dressurstævner. Ejer Emma Skov udtaler ufortrødent; “hans gjordkramper er forsvundet, han ser fantastisk ud i pelsen og han yder maks til hver træning.” Han har fået tildelt foderet 6 måneder, men så lang tid skulle dog ikke til for at Emma Skov mærkede den forbedrede effekt, kort tid efter kort tid påpegede hun sin begejstring; “Præstationsmæssigt kan vi mærke en stor forskel, da Cracker går til træning med den største gå-lys og overskud. Han er altid glad og yder sit allerbedste” og til slut konkluderer Emma Skov om Cracker Jack, efter at være skiftet til Nordic Horse foder; “Alt i  alt har jeg fået en hest som fungerer alle døgnet timer og har den største livsglæde!”

Sammensætning:
Esparsette
Lucerne
Hørfrø
Johannesbrød
Æblekvas
Gulerod
Jordskokker
Rødbede
Vindruekernemel.

Fuldt dækkende pelleteret krybbefoder
Fri for unødig fyldstoffer- derfor lavere daglig mængde.
Til alle sports heste og heste i hård træning
Tildeler stabil vedvarende energi
Korn og melassefrit
Udviklet efter nyeste forskning af foder til sports heste.

Denne vare indgår ikke i fragtfri ordningen.