•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

Little One Yummy grene 35 g.

Varenummer: 116650
24,95 kr

* Påkrævede felter

24,95 kr

Grene dækket med kiwi, pastinak eller kronblade er ikke kun en snack for gnavere og kaniner, men også en gavnlig tilføjelse til deres kost. Snacken vil hjælpe med at slibe tænderne ned og vil blive en kilde til vitaminer og mineraler indeholdt i grene og frugter.

 

Kiwi er en værdifuld kilde til C-vitamin, fiber, pektin og magnesium, som har en positiv effekt på fordøjelsesprocessen, immunsystemet og hjertemuskulaturen.

Æbletilskud til kæledyrets kost hjælper med at styrke immuniteten og afgifte kæledyrets krop. Alt sammen på grund af et højt indhold af vitaminer, jern og pektin. 

 

Pastinak er rig på vitamin C og В-gruppe-vitaminer samt på æteriske olier og har en positiv effekt på stofskiftet hos gnavere og kaniner.

Græskar er en værdifuld kilde til beta-caroten og D-vitamin, der er nødvendig for sundt knogle- og bruskvæv samt for nervesystemet. 

 

En bred vifte af kronblade, som er inkluderet i godbidden, toner op og har en gavnlig effekt på det generelle dyrevelvære. For eksempel bidrager kronblade af calendula, solsikke og kornblomst i høj grad til mave-tarm-sundheden. Mens hibiscus og solsikkeblade har antibakterielle og antioxidante egenskaber. Græs er rige på vævsfibre, som er nødvendige for en korrekt og behagelig fordøjelse samt fungerer som et tandplejeværktøj.