•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

Equi Mobility 5 kg-100 dage

Varenummer: 100904
599,00 kr
ELLER

EquiMobility er et velsmagende tilskudsfoder til heste for optimal mobilitet.
En hest er et stort atletisk dyr, hvor dens bevægeapparat er essentielt for dens velbefindende og præsentation. Derfor er sunde og velfungerende led vigtig for optimal bevægelse. De rigtige næringsstoffer kan have en positiv effekt på tilstanden af brusk, ledvæske, ledkapsel og ledbånd. Et tilskud med EquiMobility understøtter optimal mobilitet i hestenes bevægeapparat med 11 specifikt udvalgte ingredienser, der alle understøtter normalfunktionen af hestens bevægelse. Med EquiMobility skal du ikke vide præcis, hvor hesten kan have en udfordring i sin bevægelse, da produktet tager hånd om hele hestens bevægeapparatet og indeholder alle de interessante byggesten, der findes i et moderne ledprodukt: Chondroitin, Collagen, Grønlæbet musling, Glutaminsyre, Omega 3 fedtsyrer, MSM, Vitamin C, Oatinol, Polære lipider, Beta-glucan og Galaktolipider.
Produktet er velegnet til især ældre heste, for at opretholde en god mobilitet, hårdtarbejdende heste, for øget mobilitet, heste med diverse kendte udfordringer i bevægeapparatet eller muskelspændinger samt til hesten med behov for bevaring og genopbygning af ledbrusk.
Produktet er pelleteret og kan derfor gives rent eller iblandes hesten normale foder. Produktet må også iblandes et vådfoder. Må anvendes til heste i alle aldre, også drægtige og/eller diegivende hopper.

EquiMobility støtter mobiliteten som er specielt vigtigt når hesten er under hård belastning. Kan f.eks. hjælpe konkurrencehestens motoriske ydeevne, unghesten under tilridning eller den ældre hest.
*Bevarer hestens elasticitet og bøjelighed i leddene
*Støtter hestens naturlige anti-inflammatoriske processer
* Understøtter hestens naturlige opretholdelse af brusk, sener, led og ledvæske
* Presset med græsgrønmel og derfor meget velsmagende
* Let at dosere
* Ingen tilbageholdestid
* Diætetisk foder til heste
* Rækker til 100 dage pr. 5 kg. spand

Produkt Analyse: Protein 14 %, Råfedt 7 %, Træstof 6 %, Råaske 5 %

Ingredienser: Sort havre, Hvede, Lucernemel, Soyamel, Roepiller, Melasse, Vegetabilsk olie,
Byg, Natrium bicarbonat, Muslingeekstraktmel, Chondroitin, Vitamin C, Glutamin, MSM.