•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

Dengie Meadow Grass 15 kg

Varenummer: 100895
249,00 kr
ELLER

Blødt og super velsmagende strukturfoder med olie og urter til hesten.
Dengie Meadow Grass er kunsttørret og er velegnet til heste med sensitive luftveje og kan helt eller delvis erstatte hestens hø-rationer. Strukturen er meget blød og derfor også attraktiv for hesten med et dårligere tandsæt, eller blot til hesten hvor man ønsker en anden struktur i krybben end lucerne, samt hesten der behøver ekstra høj grovfoder kvalitet på alle eller nogle af dagens måltider.
Dengie Meadow Grass er et rent græsprodukt der kombinerer snittet græs og pilleteret enggræs. Produktet er coated med koldpresset rapsolie fra Aberdeenshire og mikset med urter som lakridsrod, fennikel, mint, kamille og anis og alt dette giver et særdeles smagbart strukturfoder der får selv den mest kræsne hest til at spise med velbehag. Dengie Meadow Grass har, som lucerne mange fordele i og med, det skaber en forlænget tyggetid hos hesten, og kan således tildeles med ”en god håndfuld” i krybben. Et meget smuldfrit produkt.

Kvalitetsgræsarter fra Lincolnshire - både i struktur og piller. Meadow Grass indeholder koldpresset rapsolie og er tilsat urter som lakridsrod, fennikel, mint, kamille og anis. Meadow Grass er melassefri og i øvrigt ikke tilsat kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler eller andre fibre som halm, grønhøstet havre osv.

Anvendelse:
Meadow Grass kan anvendes som delvis høerstatning eller som stævnehø.
Optimal til heste med svampesporeallergi.
Kan anvendes som struktur til kræsne heste, idet urterne fremmer ædelysten.
Optimal til ældre heste med dårligt tandsæt, som har svært ved at tygge lucerneprodukterne.

Fodringsvejledning:
Op til 1 kr pr 100 kg hest. Umiddelbart kan man ikke overdosere produktet, men vi råder til at foderplanen beregnes, således hesten får den optimale mængde kalorier og fibre.

Sammensætning:
Snittet græs, græspiller, koldpresset rapsolie, urter.

Analyse - Nøglenæringsstoffer:
12% Protein
10% Fedt
20% Træstof
12% Sukker
2% Stivelse

Indhold: 15 kg

Denne vare indgår ikke i fragtfri ordningen.