•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

Uniq Nordic Gold Balder

Varenummer: 116411
Pris fra:
239,00 kr

* Påkrævede felter

Pris fra:
239,00 kr

Mange hunde må desværre døje med pelsproblemer. Det skyldes primært, at der er nogle typer animalske proteiner, som de ikke kan tåle. Da din hund ikke selv kan læse varedeklarationen på foderet, har den trygt og tillidsfuldt overladt det store ansvar til dig.


Balder fra UniQ NordicGold er primært udviklet til hunde med pelsproblemer, men er samtidig et komplet fuldfoder velegnet til alle voksne hunde. Fersk lammekød er den eneste animalske proteinkilde i Balder og udelukker derfor de fleste kilder til pelsproblemer. Vi har tilsat hampeolie og solbær, som begge indeholder naturlige GLA fedtsyrer som er livsvigtige for din hunds sundhed. Balder er helt fri for æg, mælk, korn, gluten og soja. I stedet er Balder fyldt med vitaminrige æbler, bønner, ærter og kartofler. Foderets særlige blanding af omega-3 fedtsyrer fra krill, glucosamin fra skaldyr i de nordiske farvande og virksomme stoffer fra de økologiske urter, gør Balder til det helt rette valg, når du bevidst vil tage stilling til din hunds foder, trivsel og velvære.

 

Balder vil også være velegnet, hvis du ønsker at give din hund en kostforandring. 
Vi har kælet for enhver detalje, for med den rette kost oplever mange hunde at blive helt symptomfrie fra både pelsproblemer. Vi garanterer at Balders unikke kombination af sunde og naturlige råvarer hjælper dig med at passe rigtig godt på din hund.

 

Indhold:

  • Lam hvoraf en del er fersk, hvilket er vigtigt for at højne den gode smag
  • Frugt og grønt fra danske marker:Solbær, bønner, kartofler, æbler og roefibre
  • Koldpressede økologiske olier fra raps- og hampefrø
  • Økologiske urter fra vores egne marker: cikorie, røllike, timian, persille, oregano, mynte, agerpadderok og marietidselfrø
  • MoverFlex+, et naturligt glucosamin udvundet af skaldyr fra de nordiske kyster