•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

Peppermint No Riinse wash 500ml

Varenummer: 100906
119,00 kr
ELLER

Denne shampoo er en ”leave in” shampoo, som er perfekt til afvask efter træning. Den fjerner effektivt svedrester og skidt og har desuden en afslappende effekt på muskulaturen. Net-Tex Peppermint No Rinse Shampooen er derfor helt perfekt til dig, der ikke har mulighed for vandspiltov eller lignende i stalden og til dig der gerne vil spare tid uden at gå på kompromis med hestens velbefindende!
Shampooen er velegnet til alle heste og i særdeleshed til hesten med behov for ekstra muskelpleje eller muskulære udfordringer. Pebermynten giver en kølende effekt og vil effektivt pleje muskulaturen efter arbejde. Den er ideel i en konkurrencesituation, hvor hesten skal præstere i f.eks. to klasser og behøver hurtig restitution i mellem. Den shines hurtigt efterfølgende med f.eks. Net-Tex Coat Shine.

Nettex har udviklet innovative og teknologiske løsninger til ernæring af dyr samt pleje siden 1983, da virksomheden blev grundlagt i Storbritannien. Deres engagement i forskning og udvikling betyder, at deres produkter er af højeste kvalitet.