•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

NeVet 500 ml

Varenummer: 110465
268,00 kr
ELLER

NeVet tilskudsfoder til hunde er nøje afstemt til at supplere en afbalanceret ernæring af din hunds neurologiske og hormonelle system. 

 

Hunde er fra naturens side floklevende, sociale dyr og er nært knyttet til de individer, der er i deres flok – mennesker som dyr. Ændringer i flokstrukturen og de sociale eller fysiske rammer har indflydelse på såvel hundens som hestens psykiske overskud.

Katte er på den anden side delvist sociale dyr, som gennemgående lever alene eller i mindre fællesskaber, hvor hvert individ har sit eget jagtterritorie og sin egen hierarkiske plads. Kattens nære tilknyt-ning til sine omgivelser og boligen gør, at enhver ændring i kattens hverdagsrytme eller territorie har indflydelse på kattens psykiske overskud.

 

Kroppens centrale “styreorgan” består af nervesystem, hormonsystem, visse centre i hjernen og forskellige endokrine kirtler med videre, som “oversætter” dyrets fortolkning af sine omgivelser til biokemiske produkter. For at kunne foretage disse komplekse opgaver kræves der mange og nøje afstemte næringsstoffer til såvel proces som produkt.

 

I perioder, hvor “styreorganet” skal arbejde ekstra, har kroppen brug for ekstra næringsmæssige byggesten. Disse byggesten er afstemt til kattens, hundens og hestens specifikke biologi og behov.

 

Ingredienser:

ldbtll24d7wysfghjyØkologisk rapsolie, Gær, Kalk, Havre spirer, Damiana, Schizandra, Hønsegræs, Gurkemeje, Humle, Citrongræs, Pomerans, Jasmin, Passionsblomst, Prikbladet perikum, Pimpinelle.
 
Analytiske bestanddele:
Råfedt 94 %
Råprotein 1 %
Træstof 1 %
Råaske 1 %.