•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

ImVet 500 ml

Varenummer: 110462
268,00 kr
ELLER

Et stærkt og velfungerende immunsystem er kroppens livsforsikring eller naturlige skjold imod infektioner og sygdomme, fordi det sikrer, at kroppen forbliver sund og rask. Lymfesystem, hvide blodlegemer, T- og B- lymfocytter, mastceller og mange andre celler og strukturer udgør kraftværket i immunsystemet. Disse mange millioner af celler skal hele tiden arbejde og fornys, og det kræver bestemte næringsmæssige byggesten. At vedligeholde og ernære et stærkt immunsystem er derfor af afgørende betydning for et langt og sundt liv.

 
ImVet tilskudsfoder serien til henholdsvis hest, hund og kat er sammensat, så dit dyr får målrettet næring til immunsystemets celler og strukturer samt tilhørende organer og systemer.
 
De nøje afstemte plantenæringsstoffer, der findes i ImVet serien, er skræddersyet til dyrenes specifikke biologi, og giver kroppen den ekstra næring, den har brug for.
 
Ingredienser:
ldbtvyjijozdlx7oypØkologisk Rapsolie, Gær, Kalk, Mælkebøtte, Alm. nælde, Stokrose, Hindeastragel, Marietidsel, Hvidløg, Schizandra, Grønt ler, Gul ensian, Grøn te, Alm. stedmoderblomst, Alm. syre, Artiskok, Alm. gyldenris, Hulkravet kodriver, Glat burre, Alm. kryddernellike, Aloe vera.
 
Analytiske bestanddele:
Råfedt 94 %
Råprotein 1 %
Træstof 1 %
Råaske 1 %.