•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

Horselux Snittet græs 12 kg

Varenummer: 115144
149,00 kr
ELLER

HorseLux Snittet græs består af 3 unikke græstyper; grønthøstet havrehø, timote og esparsette samt koldpresset rapsolie. På den måde sikres et struktureret og fiberholdigt produkt, som samtidig er støvfrit. 

Foderet bidrager særligt med:

  • Forlænget tyggetid

  • Fordøjelige fibre

  • Lavt sukkerindhold

 

Snittet græs er med til at øge tyggetiden hos hesten, hvilket giver en øget spytproduktion og derved bicarbonat, som har en syrenedsættende effekt pga. pH'en. Ydermere danner snittet græs også en fibermåtte i hestens mave, hvilket gør, at mavesyre ikke kan skvulpe rundt på sammen måde, som hvis maven var tom. 

HorseLux Snittet græs har en positiv effekt på hestens fordøjelse, dette gør sig ikke kun gældende i mavesækken som beskrevet ovenfor, men også i hestens stortarm (blind- og tyktarm) pga. det høje indhold af letfordøjelige fibre. 

Foderet er uden vitaminer og mineraler og kan anvendes som "top dressing" i hestens foder eller som grovfodersupplement med op til 1,5 kg pr. 100 kg hest, afhængig af den øvrige foderration. 

HorseLux snittet græs kan anvendes i et hvert hestehold, da det er utroligt lavt i sukkerindhold, med et sukkerindhold på mindre end 3 %.

Holdbarheden er 9 måneder fra produktionsdatoen, da der efterfølgende ikke kan garanteres for næringsstofindholdet. 

Denne vare indgår ikke i fragtfri ordningen.