•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

DiVet - 500 ML

Varenummer: 110461
270,00 kr
ELLER

Alt det, du giver dit dyr at spise, er potentielle byggesten til kroppens strukturer, systemer, celler, organer osv. Madens forvandling starter i fordøjelsestragten. En velfungerende fordøjelsestragt er der- for det fundament, hvorpå en sund og velfungerende krop er bygget. Fordi det er af afgørende betydning at sikre, at det, der kommer ind i kroppen, også er til gavn for den, befinder 2/3 af kroppens immunsystem sig i forbindelse med fordøjelsestragten.


DiVet tilskudsfoder serien til henholdsvis kat, hund og hest er sammensat således, at dit dyr får målrettet næring til kroppens fordøjelsestragt samt tilhørende organer og systemer.


Kroppen brug for næring til at genopbygge tarmslimhinden, lave nye immunceller til det primære immunsystem og meget andet. For at kunne lave disse strukturer/ organer skal kroppen have tilført mad, som indeholder netop de “byggesten, der kan anvendes til formålet. Sådanne ernæringsmæssige byggesten findes i DiVet.

 

Sammensætning:
Økologisk rapsolie, gær, mælkebøtte, blåbær, hvidløg, kalk, alm. røllike, lakridsrod, kvan, lucerne, skovmærke, damiana, schziandra, gul ensian, blæretang, valnød, hønsegræs, kalmus, aloe vera, glat burre.