•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

Zylkéne 75 mg kat/små hunde

Varenummer: 101533-001
199,00 kr
ELLER

Zylkène er et tilskudsfoder baseret på naturlige råvarer, der kan hjælpe hunde og katte til bedre at håndtere situationer forbundet med uro og utryghed.


Produktet indeholder det naturlige Alfa-casozepin, der er et mælkeprotein, som bevirker til en afslappende effekt uden at virke sløvende på dyret. Mælkeproteinet er det sammen som hvalpe og killinger får, når de dier mælk hos deres mor, og har altså en naturlig beroligende effekt.


Zylkène sikrer, at dyrene lettere kan tilpasse sig utrygge situationer og på den måde kan mange adfærdsmæssige problemer undgås. Det anvendes af mange dyrlæger, adfærdseksperter samt dyreejere med overbevisende effekt. Oplagte situationer til brugen er ved rejser, dyrlægebesøg, pensionsophold, alene hjemme udfordringer, Fyrværkeri og nye omgivelser eller familiemedlemmer.


Zylkène kommer i små kapsler, der kan tildeles dyret hele eller de kan åbnes og indholdet drysses ud. Dette sikrer nem håndtering og mulighed for at give produktet til alle hunde og katte. Det er fri for konserveringsmidler samt laktose og må tildeles alle aldersgrupper samt drægtige og diegivende dyr.

 

Ved kortvarig brug:
Begynd med Zylkène 1-2 dage før du ved situationen vil finde sted. Hvis dyret er meget følsomt påbegynd da 5-7 dage forinden.

Ved langvarig brug:
Start med at give Zylkène dagligt i 1-2 måneder og vurdér herefter effekten. Brugen kan forlænges såfremt, der er behov for det.

 

Doseringsvejledning: 

Under 5 kg - 1 kapsel

Over 5 kg - 2 kapsler

 

Sammensætning:

Maltodextrin, Kasein (Trypsinhydrolyseret bovint kasein), Magnesiumstearat, Gelatine kapsel.

Analytiske bestanddele:
Vand 4.9%, Råprotein 40.1%, Råfedt 0.8%, Råaske 4.6%, Træstof 0.4%.