WW gamashe bagben

Varenummer: 70090982
265,00 kr

Lagerstatus: På lager

Optimal beskyttelse i smart design!

Smart-serien fra Woof Wear er lavet til den økonomisk bevidste rytter, som samtidig sætter pris på god kvalitet!

Gamascherne med PoronXrd er det mest stød og slag absorberende på markedet.

Gamascherne har en god pasform og kan leveres helt ned til en kat. 3 pony´s ben.

Hvad er PoronXrd?
Poron XRD Technology har fremstillet et skummateriale, der tilbyder den bedste absorbering og beskyttelse ved stød og slag. Når noget rammer Poron XRD ved høj fart eller med et kraftigt slag, danner skummet et beskyttende skjold som absorberer slaget. Umiddelbart efter slaget, gen-etableres Poron XRD´s oprindelige bløde og komfortable form.
Poron XRDs beskyttelse er bemærkelsesværdig anderledes!
Det bløde formende materiale vil ved slag øjeblikkeligt ”samle” sig og absorberer op til 90% af den energi der opstår ved høj fart.

Det bløde og smidige PORON XRD materiale ændres øjeblikkeligt ved slag. Molekylerne fryser omgående sammen – som f.eks. vand der fryser til is – og danner et skjold som yder maximal beskyttelse af hestens ben.

Poron XRD materialets extremt absorberende evne vil fortsætte ”slag efter slag”.

Poron XRD materialet virker selv i de tyndeste dimensioner, hvilket resulterer i en fantastisk fleksibilitet, åndbarhed og komfort. Det er blødt og vil forme sig efter hestens ben, hvilket eliminerer nødvendigheden for at have en tyk foring.

Nu behøver ingen at ofre stil og komfort når det kommer til beskyttelsesudstyr og det behøver du heller ikke, idet Woof Wear har produceret SMART produkterne med en elegant overflade og i et lækkert design.
Woof Wear & Poron XRD Technology giver din hest den bedste beskyttelse, i et letvægtsmateriale som kan erstatte tungere og mindre komfortable gamacher.

Det er uundgåeligt at heste sparker sig selv fra tid til anden, ligegyldigt hvilken disiplin man rider og det er vigtigt at vælge den rigtige beskyttelse for at minimere risikoen for skader. Poron XRD ”outperformer” andre beskyttende materialer i både absorberingsevne og holdbarhed.
I tests finder sportsudøvere at Poron XRD Technology er bedst både i beskyttelse og komfort.

Farve: sort

Str: Full