UrteMash omega-3

Varenummer: 107420
189,00 kr
ELLER

UrteMash med mange anvendelsesmuligheder. - godbid efter træning, - tilfører væske, - velduftende varmt måltid,- give ædelyst.

Lavt indhold af stivelse og sukker. Bidrager med Omega-3 fedtsyre.

Amequ Omega-3 UrteMash

Er et velduftende og velsmagende suppleringsfoder, som har mange anvendelsesmuligheder.Det kan være til heste i træning / arbejde, eller heste som ikke vil spise sit foder, medicin eller tilskudsprodukter.

Sammensætningen gør foderet velsmagende og kun er godt for tarmsystemet, samtidig med at det har et lavt indhold af stivelse og sukker, som gør foderet egnet til alle heste.

Et godt supplement hvis man ønsker at forkæle sin hest eller tilføre lidt ekstra energi. Kan gives som et velduftende varmt måltid om vinteren, eller for at få hesten til at indtage ekstra væske.


Anvendelse:

Et supplement til hestens daglige foder, som kan anvendes til mange ting:

Velsmagende godbid fx efter træning

Velduftende varmt måltid om vinteren og på kolde dage

Ekstra energi

Tilføre væske til stævne og i det daglige

Camouflage af medicin og tilskudsprodukter

Give ædelyst

”Starter” efter kolik og sygdom

Fordele:

Har flere anvendelsesmuligheder, og kan bruges af alle heste. Velsmagende grundet kombinationen af klid, gulerødder, æble og urter. Har et lavt indhold af stivelse og sukker, og har samtidig struktur. Holder tarmsystemet i orden – er tilsat hørfrø og olie. Bidrager med omega-3 fedtsyrer i form af Linamix®.

Denne vare indgår ikke i fragtfri ordningen.