Sureflap Kattedør XL t/chip

Sureflap Kattedør XL t/chip

Varenummer: 55020225
1.998,00 kr

Lagerstatus: På lager

Microchip Kattelem/hundelem fra SUREFLAP > Opererer via kattens egen microchip, som den i forvejen har under huden.

Dette er den nyeste model, som er blevet forbedret på flere punkter bl.a med en tætningsliste, så det ikke kan trække ind.
•Denne kattelem lagrer kattens eksisterende chip
•Kan lagre op til 32 kattes chip
•Stopper uønskede katte i at komme ind
•Sidste nye forbedrede udgave

•Intet der skal sættes i halsbåndet
•4-vejs manuel lås, der kan indstilles til at låse eller åbne i hvilken som helst retning
•Lemmens hul hvor katten går ind er 17,8 x 17cm. (Bredde x højde)

Mere om denne kattelem fra Sureflap:

Sureflap kattelemmen genkender ID'et fra den chip, der allerede er under dens hud, hvis katten har fået sit første tjek og vaccination hos dyrlægen, hvor chippen skydes ind. Ellers kan du til hver en tid få den sat ind, og Sureflap læser alle chips på det danske marked. Chippen giver, efter indkodning, katten adgang gennem lemmen, men samtidig holder fremmede katte, man ikke ønsker skal komme ind, ude. Dit hjem bliver et sikkert hjem og miljø for din kat, og du får en mere afslappet kat. Der er ikke brug for et skilt i halsbåndet, som kan blive væk, eller værre, hægte sig fast i buske m.m.

Betjeningen:

Betjeningen af SUREFLAP kunne ikke være nemmere. Når enheden er installeret, og batterierne er sat på plads, kan lemmen sættes til "indlæring". Næste gang din kat passerer lemmen, registreres den unikke kode i din kats chip, og lægges ind i hukommelsen. Nu vil SUREFLAP åbne låsen og slippe katten ind, hver gang den vil ind i huset. Flere katte er intet problem. Den kan lagre op til 32 forskellige kattes chip på samme tid.