•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

Salvana Icelandic balance 12,5 kg

Varenummer: 121138
409,00 kr
ELLER

Vitaminer og mineraler tilpasset den islandske hest.


Island er kendt for deres svovlkilder, det høje svovlindhold findes derfor også i jorden og i vegetationen. Islandske heste har derfor gennem generationer tilpasset sig en ernæring med et højt svovlindhold. Det er vores filosofi at den Islandske hest, som lever udenfor Island, har brug for at få dækket det manglende indhold af svovl i grovfoderet gennem tilskudsfoder for at undgå en ernæringsmæssig ubalance. Denne svovlforsyning bliver dækket af Salvana Icelandic Balance og giver den Islandske Hest optimale ernæringsforhold. Der er i dette produkt også ekstra Zink, B-Vitaminer, E-Vitaminer og en høj mængde Organisk Svovl. Og Svovl er ikke bare Svovl – det er vigtigt at svovlkilden er biotilgængelig og derfor har vi valgt at tilføre alt svovlen i organisk form. Disse mineraler og sporstoffer henvender sig til heste med hud udfordringer, ikke bare Islandske Heste, men også alle andre racer, der måtte have samme udfordringer eller lignende der påvirker huden.

Produktet er pelleteret og passer derfor som krybbefoder alene eller sammen med måske noget strukturfoder (f.eks. Dengie Alfa-A Melassefri) der sammen med fulddækkende vitaminer, mineraler og sporstoffer er en sund og naturlig krybbefoderblanding. Smagen er attraktiv idet der er tilsat en naturlig æblearoma. Salvana Icelandic Balance er ideel til den nøjsomme hest, der ikke skal have andet end grovfoder, men stadig dækkes korrekt ind på vitaminer og mineraler.  Salvana Icelandic Balance er presset uden korn og er derfor 100% kornfri og ultra lav på sukker og stivelse, derfor er de yderst velegnede til heste med stofskifte udfordringer også. Produktet er tilpasset danske jordbundsforhold og dermed dansk grovfoder, det giver en tryghed for korrekt afstemning af den samlede foderplan. Salvana Icelandic Balance er et helårsprodukt og kan derfor anvendes om sommeren tilsåvel som om vinteren. Det er en super løsning for dig der ønsker det skal være nemt, uden at gå på kompromis med korrekt fodring eller kvalitet.

 

Sammensætning:

Lucernegrønmel, Natriumklorid, Dicalciumfosfat, Calciumkarbonat, Magnesiumfosfat, Æblerester, Roemelasse, Ølgær, Calciumsulfat, Sojaolie, Glukose, Magnesiumsulfat.

Analytiske bestanddele pr/kg:
Råaske 44.0%, Kalcium 7.0%, Fosfor 3.0%, Magnesium 2.0%, Natrium 4.1%, Organisk Svovl 1.8%, Jern 1.400 mg, Kobber 1.200 mg, Zink 3.600 mg, Mangan 2.000 mg, Selen 16 mg, Jod 15 mg, Kobolt 5 mg, Vitamin A 100.000 IE, Vitamin D3 10.000 IE, Vitamin E 6.000 mg, Vitamin K 50 mg, Vitamin B1 400 mg, Vitamin B2 400 mg, Vitamin B6 150 mg, Vitamin B12 4.000 mcg, Niacinamid 240 mg, Calcium-D-Pantothenat 150 mg, Folinsyre 35 mg, Biotin 20.000 mcg, Cholinchlorid 1.200 mg.

Denne vare indgår ikke i fragtfri ordningen.