•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

Rouchette clean kids boot

Varenummer: 114592
Specialpris 50,00 kr
Pris: 199,00 kr

* Påkrævede felter

Specialpris 50,00 kr
Pris: 199,00 kr

Denne nye gummi-havestøvle til børn er en del af en emblematisk serie af Rouchette mærket, som er genkendelig takket være dens revolutionerende bølgeformede sål - CLEAN-serien. Denne gummistøvle er designet specielt til børn, for at tilpasse sig deres vækst, og for at hjælpe dem, når de tager deres sko på og af, og for at holde dem sikre.

 

Denne gummistøvle er:

Praktisk: Denne naturgummistøvle har en selvrensende, skridsikker gummisål. Vi har udviklet denne ikoniske sål, kaldet CLEAN. Takket være dens bølgeform og dets frotte & go system, tilbageholder den ingen urenheder, du skal blot gnide de to såler sammen for at fjerne jordrester osv. Sålen er udviklet af ROUCHETTE og vi har eksklusiv brug af den.

 

Vi har tilføjet et dobbelt gummistykke til vristen, en ekstra forstærkning for holdbarheden af ​​denne naturgummimodel.

 

På foret, inde i støvlen, er en "venstre fod" og "højre fod" forflytning der for at hjælpe børn med at klæde sig på.

 

En tekstilrem er der for at hjælpe børn med at blive klædt på, og den bagerste løkke er der for at hjælpe dem med at tage deres sko af. For deres sikkerhed har vi på bagsiden af ​​støvlen tilføjet en refleksstrimmel, så børn er mere synlige, når det bliver mørkt.

 

Bæredygtig: Denne nye gummistøvle til børn er en støvle i to størrelser med en dobbelt indersål. Efterhånden som barnet vokser, kan den ene indlægssål tages ud, og støvlerne kan bruges endnu længere.

 

Komfortabel: De to skum-indlægssåler er termoformede for at give ekstra komfort til børn. CLEAN KIDS gummistøvlen er foret med økologisk bomuld.