NS Starter bid

Varenummer: 70111141
1.099,00 kr

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

1.099,00 kr

Neue Schule starterbid

Biddet er beregnet til den unge / nyligt tilredne hest. Det er et blidt bid med god tungefrihed, der indbyder hesten med et let tryk på den bløde tungedel til at søge frem og ned samt suge på biddet. Når hesten opnår rette holdning lettes trykket fra tungen. Biddet er også velegnet til longering.

Neue Schule bid er lavet af "Salox Gold" (messing/aluminium). Denne metalsammensætning gør Neue Schule til et af de blødeste bid på markedet. Salox Gold bliver hurtigere opvarmet end ved rent messing bid.

Tykkelse: 14 mm
Ringstr:    55 mm

 

AgroLand fungerer som Test Center for alle Neue Schule og Hermann Sprenger bid. Dette betyder at du frit kan prøve at ride med et bid i op til 8 dage fra købsdatoen, og på den måde teste, hvordan din hest tager imod det. Hvis biddet ikke lever op til dine forventninger, kan du herefter returnere biddet som nyt og bytte til et andet eller få pengene tilbage for biddet. I tilfælde af refundering fratrækkes kr. 100,00 fra købsbeløbet.
Ved køb af Neue Schule eller Hermann Sprenger bid på vores webshop gælder de 8 dages testtid fra modtagelsesdatoen.
Test Centret er en service, som alle vores kunder kan benytte sig af, og dette betyder, at når du køber et bid, så kan det have været brugt i få dage. Dette gælder dog ikke for specialbestilte bid, som heller ikke indgår i Test Centret.