NS Demi Anky 2-delt

Varenummer: 70111145
1.099,00 kr

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

Neue Schule Demi-Anky er et todelt bid som er ergonomisk designet til løse de problemer og konsekvenser som de traditionelle todelte bid kan kreere. Det smart kurvede design forhindrer biddet i at bevæge sig for langt fremad i hestens mund, hvilket reducerer presset på den tyndere og mere følsomme del af hestens tunge. Biddet er et oplagt valg for de heste som slår fra, eller som kan være svære på biddet. Også er det et generelt oplagt valg til heste, hvor man ønsker et todelt bid, eksempelvis hvis hesten ikke fungerer godt på et tredelt bid.

Størrelse: 14 mm
Ringstr.    70 mm

 

AgroLand fungerer som Test Center for alle Neue Schule og Hermann Sprenger bid. Dette betyder at du frit kan prøve at ride med et bid i op til 8 dage fra købsdatoen, og på den måde teste, hvordan din hest tager imod det. Hvis biddet ikke lever op til dine forventninger, kan du herefter returnere biddet som nyt og bytte til et andet eller få pengene tilbage for biddet. I tilfælde af refundering fratrækkes kr. 100,00 fra købsbeløbet.
Ved køb af Neue Schule eller Hermann Sprenger bid på vores webshop gælder de 8 dages testtid fra modtagelsesdatoen.
Test Centret er en service, som alle vores kunder kan benytte sig af, og dette betyder, at når du køber et bid, så kan det have været brugt i få dage. Dette gælder dog ikke for specialbestilte bid, som heller ikke indgår i Test Centret.