Neue Schule Team Up bid 12 mm 70 mm

Varenummer: 70111140
1.099,00 kr
ELLER

Neue Schule Team Up bid 12 mm 70 mm.

Et meget populært ergonomisk velsiddende 3-delt bid, som fremmer et godt samarbejde mellem rytter og hest. Biddet er behageligt for hesten at have på, idet det glider let over tungen. Dobbeltleddet sikrer en større flexibilitet og en blød kontakt mellem rytter og hest.

 

Neue Schule bid er lavet af "Salox Gold" (messing/aluminium). Denne metalsammensætning gør Neue Schule til et af de blødeste bid på markedet. Salox Gold bliver hurtigere opvarmet end ved rent messing bid.

Delt: 3-delt
Tykkelse: 12 mm
Ringstørrelse: 70 mm

 

AgroLand fungerer som Test Center for alle Neue Schule og Hermann Sprenger bid. Dette betyder at du frit kan prøve at ride med et bid i op til 8 dage fra købsdatoen, og på den måde teste, hvordan din hest tager imod det. Hvis biddet ikke lever op til dine forventninger, kan du herefter returnere biddet som nyt og bytte til et andet eller få pengene tilbage for biddet. I tilfælde af refundering fratrækkes kr. 100,00 fra købsbeløbet.
Ved køb af Neue Schule eller Hermann Sprenger bid på vores webshop gælder de 8 dages testtid fra modtagelsesdatoen.
Test Centret er en service, som alle vores kunder kan benytte sig af, og dette betyder, at når du køber et bid, så kan det have været brugt i få dage. Dette gælder dog ikke for specialbestilte bid, som heller ikke indgår i Test Centret.