Linocrounch 20 kg

Varenummer: 50061626
229,00 kr

Lagerstatus: På lager

Mængde: 20 kg.

LinOcrunch er et crunchy omega-3 tilskud baseret på ekstruderede hørfrø og lucerne. Produktet hjælper med at opretholde perfekt huld, en skinnende sund pels, stærke solide hove, og toppræstationer under ridning – et suppleringsfoder til heste i alle kategorier.

Lav på sukker og stivelse
LinOcrunch er helt uden kornprodukter og melasse, og er derfor lavt på sukker og stivelse. Hørfrøene i LinOcrunch har gennemgået en særlig termo-mekanisk proces og ekstrudering, hvilket resulterer i et højkvalitetsprodukt med øget optagelighed og et højt indhold af omega-3 fedtsyrer.

Er din hest i underskud af omega-3?
Tør, skællende og kløende hud, ledsmerter/inflammation, dårlig hovvækst, allergier med mere kan skyldes mangel på omega-3 i hestens daglige foderration. Omega-3 fedtsyrer er en vigtig del af hestens kost. Det medvirker til naturligt at reducere inflammation og afballancerer de omega-6 fedtsyrer, som din hest højst sandsynligt får for mange af. Alt for meget omega-6 kan forårsage unødig betændelse hos både mennesker og heste. Det er derfor, det er så vigtigt at holde øje med hestens omega-3 indtag, og sørge for at den får nok.

Kan også bruges som en sund godbid – hestene elsker dem.

Denne vare indgår ikke i fragtfri ordningen.