•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

Kronch Basic 13,5 kg

Varenummer: 109367
429,95 kr
ELLER

Kronch Basic er et sundt og velsmagende Premium fuldfoder af højeste kvalitet baseret på friske laks.
Ved fremstillingen af Kronch Basic benyttes friske laks. Foderet er derfor rigt på de vigtige omega-3 og omega-6 fedtsyrer, ligesom det indeholder samtlige essentielle aminosyrer.

Kronch Basic indeholder en stor del Lakseolie og har derfor samme gode egenskaber som denne.

Kronch Basic er korrekt afbalanceret i henhold til AAFCO-normerne, således at det sikrer hunden en optimal dækning af det daglige ernæringsbehov for proteiner, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler.

Proteiner fra laks har en høj optagelighed og er meget letfordøjelige (se proteinlinien). Dette resulterer bl.a. i et lavere foderforbrug og mindre mængde afføring.

Kronch Basic er udelukkende sammensat af førsteklasses, kvalitetskontrollerede råvarer, og fremstillet uden brug af konserveringsmidler, kunstige farve-/smagsstoffer.

Kronch Basic er velegnet til alle hunde, der har et normalt energibehov.

Kronch Basic har en særdeles positiv virkning på hundens hud og pels og medvirker til at forebygge/afhjælpe problemer som bl.a. allergi, fældning, kløe, mat pels, skæl og tør hud.

Kronch Basic er perfekt afbalanceret til hunde med et normalt energibehov. Desuden har laks et højt indhold af omega-3 og -6 fedtsyrer, der medvirker til:
òat give hunden en sund hud samt en flot og blank pels
òat styrke immunforsvaret og øge frugtbarheden
òat mindske risikoen for hjerte-/karsygdomme


Ingredienser
Fisk (16% frisk laks, fiskemel), ris, majs, byg, svinefedt (spisekvalitet), blodmel, ølgær, sukkerroer, lecitin, vitaminer og mineraler.

Kronch Basic indeholder 21% protein og 13% fedt