HS Sprenger KKultra baucher 16 mm

Varenummer: 70110314
1.099,00 kr

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

1.099,00 kr
HS Sprenger KK Ultra baucher bid er specielt anatomisk tilpasset og dermed meget komfortabelt for hesten. Biddet er perfekt til skiftet fra trensebid til kandar i dressur, idet det påvirker hestens mund og nakke præcist. Nakken modtager et blødt tryk ved at man fastgører tøjlen til den nederste ring og kindstykket til den lille øverste ring. Kombineret med et samtidigt tryk på tungen, dirigeres hesten til at sænke nakken til den korrekte position.
Dette bid har et lille led i midten, som er vinklet 45° fremad. Med denne vinkel hviler midterleddet nænsomt på tungen, hvilket resulterer i en usammenlignelig præcis og konstant kontakt, som dermed tillader klare instruktioner fra rytteren via tøjlerne. Oftest ses der omgående store forbedringer ved skift til et KK Ultra bid.
De innovative KK Ultra bid tager udgangspunkt i hestens meget sensitive tunge, som forstærker opfattelsen af signalerne, der gives via biddet. Når der bliver trukket i tøjlerne, hviler midterleddet på tungen uden at klemme, og de forbundne ringe glider henover tungen.

AgroLand fungerer som Test Center for alle Neue Schule og Hermann Sprenger bid. Dette betyder at du frit kan prøve at ride med et bid i op til 8 dage fra købsdatoen, og på den måde teste, hvordan din hest tager imod det. Hvis biddet ikke lever op til dine forventninger, kan du herefter returnere biddet som nyt og bytte til et andet eller få pengene tilbage for biddet. I tilfælde af refundering fratrækkes kr. 100,00 fra købsbeløbet.
Ved køb af Neue Schule eller Hermann Sprenger bid på vores webshop gælder de 8 dages testtid fra modtagelsesdatoen.
Test Centret er en service, som alle vores kunder kan benytte sig af, og dette betyder, at når du køber et bid, så kan det have været brugt i få dage. Dette gælder dog ikke for specialbestilte bid, som heller ikke indgår i Test Centret.