•   Kort leveringstid
  •   mulighed for afhentning
  •   lav fragt og fri levering ved køb over 750,-

Drool Stop - Anti spild låg

Varenummer: 111138
149,00 kr

* Påkrævede felter

149,00 kr

Drool Stop er den perfekte løsning for hundeejere, der kæmper med at deres hund drikker for hurtigt, eller spilder for meget omkring vandskålen.

Mest savlsikre vandskål på markedet
Op til 95% mindre savl og vandspild omkring vandskålen
Hjælper hunde der drikker for hurtigt
Unisize - passer til mange skåle mellem ø 14-24 cm
Patenteret dansk opfindelse - produceret i Danmark
Fødevaregodkendt - lavet af fødevaregodkendt materiale der kan genanvendes
Brugervenlig - ældre, motorisk hæmmede, svagtseende og børn kan anvende Drool Stop
Egen vandskål bliver spildsikker og skvulpefri
Ideel til transport
Gennemtestet og garanteret effekt

Drool Stop fungerer som et spildsikkert låg, der kan justeres til din egen hunds vandskål. Det patenterede tungeformede drikkehul kan tilpasses til netop din hund. Drool Stop er dermed et universal låg, der passer til alle skåle med en diameter fra 14 – 24 cm.

Vandet i hundens vandskål skvulper ikke over kanten, på grund af den innovative læbe, der sidder på undersiden og forsegler låget til skålen. Det betyder, du også kan skubbe til skålen uden, at der sker noget.

Du kan øge størrelsen på drikkehullet i Drool Stop ved at følge klippesporet. Men vent med at klippe den større, til din hund har afprøvet den først. Jo mindre hullet er, jo mere effektiv er den, fordi hunden så får den mængde vand, den behøver og ikke mere til at pjaske rundt med.

Din hund vil også opleve fordele ved brug af Drool Stop! Blandt andet ingen våde ører der hænger og slasker, ingen sure miner over en lille hilsen efter besøget ved vandskålen, og vandet kan være tilgængeligt under transport.

Tag sikkert din vandskål med næste gang I skal til hundetræning, på jagt, i skoven eller på besøg. Din hverdag hjemme og på farten bliver meget lettere. Tænk at kunne tage din hund med på besøg, eller lade den blive passet med god samvittighed overfor hundesitteren.