Atlas Car Alu S.

Varenummer: 55102841
2.690,00 kr
ELLER
“At rejse I bil med din firbenede ven?” Ingen problem! Ferplast kan nu præsentere de nye Atlas Car Aluminium. En virksomhed som altid er omhyggelig med at designe og fremstille kvalitetsprodukter med den garanterede maximale sikkerhed, komfort og stor funktionalitet.

Burene er ekstrem solide, robuste og vejer ikke meget i forhold til andre bure af samme slags. Er udelukkende fremstillet af aluminium, fås i fire forskellige størrelser og lavet til at kunne passe i enhver bil. Den store model er komplet med skillevæg som kan tilkøbes, hvilket gør det muligt nemt at kunne transportere to hunde på én gang.

Atlas car Alu burenes funktioner har et patentbeskyttet design, der bl.a. giver nem adgang for hundene via et lodret åbningssystem. Døren er forsynet med hydrauliske stempler og har to robuste steder som er klar til brug af en hængelås. Der er inkluderet en praktisk vandtæt pude til bunden som altid sikre et tørt miljø. Det er muligt at tilkøbe sikkerhedsstropper, som kan fastgøres til krogene på begge sider af buret, for at sikre en endnu bedre stabilitet under rejsen.

Altas car aluminium er produceret hos Ferplast og er gennemarbejdet ned i mindste detalje, hvilket gør buret fast og robust.

Det får du når du køber Atlas car Alu:

- Lodret åbningssystem

- Fastgørelsessystem

- Pude til bunden

- Hydrauliske stempler

- Kan monteres med hængelås (låsen er ikke inkluderet)

Str: 55 x 75 x h 61,5 cm